Red Queen

Εταιρεία

top-l2
hlaf
top-l
Λίγα λόγια

Προφίλ εταιρείας

Φρούτο ή λαχανικό, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς καρπούς παγκοσμίως και σημείο αναφοράς στην δική μας δραστηριότητα! Ο λόγος βέβαια για την ντομάτα. Βασισμένη σε γνώσεις και εμπειρία πολλών ετών ενασχόλησης με την εμπορία και τα τελευταία 15 χρόνια και με την γεωργία, ειδικά με την καλλιέργεια της ντομάτας, η red queen είναι μία εταιρεία ολοκληρωμένης διαχείρισης παραγωγής και εμπορίας ντομάτας και άλλων κηπευτικών.

Αντικείμενό μας είναι η καλλιέργεια, διαλογή, συσκευασία και χονδρικό εμπόριο ντομάτας και άλλων κηπευτικών. Οι ντομάτες που προσφέρουμε είναι δικής μας παραγωγής, καθώς θερμοκήπιά μας υπάρχουν στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης και στην Κουντούρα Χανίων.

Παράλληλα όμως συνεργαζόμαστε και με άλλους επιλεγμένους παραγωγούς ανά την Ελλάδα, και έτσι, πέρα από ντομάτες, προσφέρουμε πιπεριές κέρατο, φλωρίνης, ντολμά, μελιτζάνες, κολοκύθια και αγγούρια.

Αφού περνούν από τα στάδια της διαλογής και της τυποποίησης, κατά τα οποία εφαρμόζονται αυστηροί έλεγχοι ως προς την ποιότητά τους, τα λαχανικά πωλούνται σε χονδρέμπορους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και σε σημεία λιανικής πώλησης, σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές.

Residence Services

We provide comprehensive lawn care services to meet needs.

Commercial Services

We provide comprehensive lawn care services to meet needs.

Landscaping Services

We provide comprehensive lawn care services to meet needs.

Στόχοι

Στη Red Queen γνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της ισορροπημένης διατροφής και τον ρόλο που παίζουν τα φρέσκα λαχανικά στην επίτευξή της. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα προσεκτικά επιλεγμένους καρπούς, που φέρουν όλα τα απαραίτητα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Από τη στιγμή της σποράς και της συγκομιδής μέχρι τη στιγμή της τυποποίησης και της διανομής, από το χωράφι μέχρι το… ράφι, διασφαλίζουμε πως ό,τι αξίζει μένει αναλλοίωτο.

Φιλοσοφία

Στη Red Queen επιχειρούμε με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την αειφορία ως απαραίτητη προϋπόθεση της πράσινης, βιώσιμης γεωργίας. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε ήπιες μεθόδους καλλιέργειας και φυσικές μεθόδους επικονίασης, με μέλισσες. Τα προϊόντα μας, ολοκληρωμένης διαχείρισης, υψηλής διατροφικής αξίας, Α’ ποιότητας, μπορούν να συμβάλουν στη θεμελίωση μιας πιο ισορροπημένης διατροφής, βασισμένης στους ποιοτικότερους καρπούς της γης.

Γνωρίζουμε τη ντομάτα από πρώτο χέρι, καθώς δεν είμαστε απλά έμποροι αλλά πρώτα και κύρια καλλιεργητές. Αυτό μας επιτρέπει να διαλέγουμε όλα τα λαχανικά με την απαραίτητη προσοχή, για να φτάνουν στον τελικό καταναλωτή όπως πρέπει: γεμάτα φρεσκάδα και υψηλή διατροφική αξία!

0 20
+

Χρόνια
εμπειρίας

0 5
+

Χώρες
εξαγωγής

0 25
+

Στρέμματα
γης

0 1000
+

Ευχαριστημένοι
πελάτες